LEVROI FILM & MEDIA HEADER
menu
L E V R O I • FILM & MEDIA

bedrijfs
film

animatie
film
promotie
film
trailers
& clips
instructie
film
evenemen-
ten film
concert &
theater
interactieve
video
L E V R O I • FILM & MEDIA


Voor het Nederlands Bakkerij Centrum hebben we zojuist een omvangrijk project afgerond.

We ontwikkelde in totaal 9 films, waarvan 6 product trailers, een bedrijfsfilm en 2 internetcommercials.

Daarnaast hebben we een internetsite met een Media Gallery geleverd, een Youtube kanaal, een Google Adwords campagne, luxe DVD's en een USB DVD...

Lees meer over dit project.

Klik hier om de foto's te zien van LEVROI aan het werk...

Korte product trailer voor het Duitse bedrijf Metro (Makro en Media Markt). In opdracht van Precies Communications.

Kunstenaar Norman Perryman projecteert zijn levende schilderkunsten...

L E V R O I • FILM & MEDIA • film trailers, teasers, productie video clips
 
trailers & clips viral movie levroi
Product film-trailers
Wilt u een krachtige trailer laten maken van een van uw producten of diensten? Dan zit u goed bij ons. Met flitsende beelden en een krachtige trailer brengen wij uw boodschap in minder dan 1 minuut over. Mensen lezen steeds minder en nemen steeds minder tijd om te verdiepen in producten. Het is dus aan ons als ondernemer om te zorgen dat er een onderscheid is in "need-to-know" en "nice-to-know". Need-to-know is de essentiële informatie die u wilt overbrengen. Nice-to-know is specifieke informatie voor de geïnteresseerden. Deze laatste groep hoeft u niet meer te verleiden, die willen zelf al meer weten over uw producten en die informatie verstrekt u al op uw website en in uw folders en portfolio's.

Een trailer is echt om mensen te verleiden. Om interesse te wekken en mensen naar uw producten en diensten te lokken. De regels voor trailers (teasers):
• visueel aantrekkelijk
• kort en krachtig
• kernachtig in de boodschap (to the point)
• geen verdieping
• doorverwijzing (je kunt klikken voor meer informatie)

Videoclips
Wilt u een stijlvolle videoclip laten maken voor uw ensemble, band, groep of solo album? Wij hebben alle techniek en creativiteit in huis om de perfecte clip voor u te maken. Zoals muziek heeft film ook alles te maken met stijl. En zoals de muziek zelf moet de muziekvideo ook een eigen stempel drukken. Het maken van een videoclip gaat dus vooral om samenwerken. We schrijven na ons eerste gesprek meerdere ideeën uit. Daarin sluiten we precies aan op uw eigen gedachten over wat de clip moet laten zien.

Qua techniek is de sky the limit. We hebben beschikking over greenscreen, een filmkraan, rails, dolly en lichtsets en we kunnen ieder idee verwezenlijken.